fbpx

Artă pentru Incluziune

În perioada 1 Noiembrie 2023- 30 Aprilie 2024, The Story of Autism a implementat proiectul “Artă pentru incluziune”, finanțat de Kaufland Romania prin programul În Stare de Bine.

În cele 6 luni de proiect am organizat reprezentații de teatru forum ale unei piese de teatru- instrument de educație incluzivă. Actori profesioniști au fost în 10 școli din Ilfov, in 16 școli din București și într-un centru de plasament din București cu spectacolul “Shadow”, pentru a prezenta copiilor cum percepe lumea un copil cu autism și ce provocări are când merge la o școală de masă și încearcă să se integreze. Apoi elevii au discutat despre propriile experiențe de bullying și am discutat cum pot lua atitudine dacă sunt martori ai unor astfel de situații.

De asemenea, in cadrul proiectului am organizat ateliere de teatru in 7 școli din București, în care elevii au lucrat cu actori profesioniști, dezvoltându-și creativitatea și copunând și jucând scenete pe teme legate de diversitate.

În total am lucrat cu 1856 de elevi și 167 de profesori și consilieri școlari în 29 de școli publice.

Website-ul programului: www.instaredebine.ro
Acest website/ articol este realizat în cadrul proiectului Artă pentru Incluziune derulat de The Story of Autism și finanțat prin programul În Stare de Bine, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.

Enter Your keyword

Phasellus nec magna posuere, convallis nibh sit amet, vehicula augue.

[contact-form-7 id=”623″ title=”Appointment popup form”]