fbpx

Redirecționează 3,5% din impozit

Vrei să oferi tu o șansă la egalitate copiilor cu autism?

O poți face printr-o acțiune simplă, dar valoroasă.

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit

din anul 2022 și alege să schimbi traiectoria vieții a mii de copii care se luptă să fie acceptați de comunitatea în care trăiesc.

Alege să redirecționezi 3,5% din impozitul pe venit către Asociația Story of Autism

și oferă cu 3,5% mai multe șanse pentru copiii cu autism! 3,5% șanse în plus la o viață normală dacă alegi să te implici direct!

Este o sumă nesemnificativă pentru tine și pe care oricum nu ai vedea-o niciodată pentru că... acești bani sunt direcționați către stat.

E dreptul tău să alegi unde să ajungă contribuția ta, iar noi suntem aici să-ți spunem despre cea mai sinceră cauză pe care o poți susține: dezvoltarea armonioasă a copiilor cu afecțiuni din spectrul autist!

Vrei să fii parte din povestea fiecărui copil?
Uite pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a redirecționa 3,5% din impozitul pe venit din anul 2022:

  1. Intră pe acest link https://redirectioneaza.ro/the-story-of-autism
  2. Completează câmpurile libere
  3. Semnează formularul digital
  4. Trimite-l la adresa noastră de contact contact@storyofautism.ro.

1 copil din 54 are autism, iar unii dintre ei au autism identificat încă de la 18 luni...

Susținem zeci de copii și familiile lor să reușească să se integreze, să nu mai fie dați la o parte și să se bucure de o educație normală, de prieteni și de viitorul care acum este incert.

După o examinare adecvată și recomandarea terapiilor, tratamentelor potrivite, un copil cu autism poate face progrese rapid! Afecțiunea nu-i oprește viața, dar îi împiedică cursul firesc și sare multe etape.

Acești copii nu au autonomia vieții și, poate, nu vor fi independenți100%, însă prin acces la o serie de terapii specifice, adaptate nevoilor lor, prin ședințe de logoterapie și kinetoterapie, le putem oferi un drum mai sigur spre dezvoltarea lor și acces la o viață mai normală.

Dacă alegi să redirecționezi 3,5% din impozitul pe venit din anul 2022, reușești să le asiguri câteva ore de terapie de care au atât de mare nevoie.

Cu sprijinul tău, le vom putea oferi în continuare copiilor oportunitatea de a avea o copilărie obișnuită și un viitor lipsit de semne de întrebare, prin integrarea în diverse ședințe de:

  • Terapie cognitiv-comportamentală
  • Terapie ocupațională
  • Logopedie
  • Kinetoterapie
  • Terapie prin Artă
  • Meloterapie

Redirecționează cei 3,5% (link catre https://redirectioneaza.ro/the-story-of-autism) și sprijină eforturile de integrare a copiilor cu autism! Ajută-i să evolueze și să se simtă la fel de normali ca ceilalți copii!

Enter Your keyword

Phasellus nec magna posuere, convallis nibh sit amet, vehicula augue.

[contact-form-7 id=”623″ title=”Appointment popup form”]