fbpx

Implica-te

REDIRECȚIONEAZĂ 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT

Sponsorizările sunt deduse din impozitul anual pe profit al companiei tale în limita a 20% din acesta și a 0,3% din cifra de afaceri – condițiile sunt cumulative; pentru sponsorizări, scrie-ne la contact@storyofautism.ro și vom stabili împreună termenii contractului și ai parteneriatului.

REDIRECȚIONEAZĂ 3.5% DIN IMPOZITUL PE VENIT

În fiecare an, persoanele fizice au opțiunea de a redirecționa către o entitate non-profit 3.5% din impozitul pe venit, care altfel ar ajunge tot la stat. Găsești mai jos formularele precompletate cu datele ASOCIATIEI THE STORY OF AUTISM, pe care să le completezi cu datele tale personale, să le semnezi și să le trimiți la Administrația Financiară de care aparții  sau  să ne trimiți un e-mail și te contactăm noi pentru colectarea formularelor: contact@storyofautism.ro.

  • Formularul 230 (Capitolele I și II – dacă salariul a fost singura ta sursă de venit. Dacă nu cunoști suma corespunzătoare a 3.5% din impozit, poți lăsa căsuța necompletată, iar aceasta va fi calculată de către organele fiscale)
  • Formularul 200 (dacă ai avut și alte surse de venit, ex: cedarea folosinței bunurilor, drepturi de autor, etc. Completați capitolul III, art. 2 Susținerea unei entități nonprofit, cu următoarele date: denumirea completă „ASOCIATIA THE STORY OF AUTISM”, CIF 40361543, IBAN RO48BACX0000001743505001 )

Implică-te!

Formular Donatii

BAZA LEGALĂ

  • Legea nr. 30/2019 pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 25/2018 privind modificarea și completarea unor acte normative, precum și pentru aprobarea unor măsuri fiscal-bugetare.
  • Art. 1231. – Acordarea dreptului contribuabilului de a dispune asupra destinației unei sume din impozit (1) Contribuabilii pot dispune asupra destinației unei sume reprezentând până la 3,5% din impozitul stabilit potrivit art. 681 alin. (7), art. 72 alin. (8), art. 78 alin. (6), art. 82 alin. (6), art. 101 alin. (12), art. 123 alin. (3) și (4) pentru susținerea entităților nonprofit care se înființează și funcționează în condițiile legii și a unităților de cult, precum și pentru acordarea de burse private, conform legii.

DONEAZĂ PRIN TRANSFER BANCAR

Donează o sumă de bani în contul nostru deschis la UNICREDIT BANK :

RON – RO48BACX0000001743505001

Dacă vrei să te implici în orice alt mod, scrie-ne la contact@storyofautism.ro.

Enter Your keyword

Phasellus nec magna posuere, convallis nibh sit amet, vehicula augue.

    Request appointment
    Suspendisse potenti. Donec tristique dolor id sapien porttitor, rhoncus malesuada turpis ullamcorper. Congue quisque egestas diam in arcu cursus. Sit amet mattis vulputate enim nulla aliquet