fbpx

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE SITE

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE SITE

CADRU GENERAL SI DREPTURI DE PROPRIETATE

Site-ul www.storyofautism.ro si toate serviciile aferente acesteia sunt detinute si administrate de catre  ASOCIATIA THE STORY OF AUTISM. Acesti termeni si conditii definesc modul in care puteti folosi aceasta website si serviciile aferente. Acesti termeni si conditii pot suferi modificari pe parcursul perioadei de functionare a platformei, in functie de schimbarile intervenite in functionarea acesteia, in ceea ce priveste legislatia aplicabila sau din orice alta cauza considerata de catre noi ca fiind generatoare de modificari. Ramane in responsabilitatea dumneavoastra sa accesati si sa verificati acest document, in momentul in care accesati site-ul online.

Intregul continut al platformei este protejat prin Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe (in continuare, Legea Dreptului de Autor), toate drepturile fiind rezervate. Folosind site-ul www.storyofautism.ro si serviciile conexe veti putea dona pentru unul sau mai multe proiecte derulate de ASOCIATIA THE STORY OF AUTISM.

Este interzisa orice reproducere, distribuire, transmitere, transferare, prezentare, difuzare, creare de opere secundare, vanzare, inchiriere, licentiere sau publicare de materiale de pe portal (indiferent de modalitatea de realizare a respectivelor activitati sau de suportul pe care s-ar salva materialele in vederea indeplinirii actiunilor mentionate anterior) de catre orice terta persoana, indiferent daca pentru un scop direct comercial sau de oricare alta natura pecuniara, fara acordul scris prealabil din partea ASOCIATIEI THE STORY OF AUTISM.

Descarcarea sau copierea prin orice metode a materialelor de pe portal nu transfera catre persoana in cauza licenta programelor de software sau drepturile asupra materialelor de pe portal. ASOCIATIA THE STORY OF AUTISM isi rezerva dreptul de a elimina orice postare de pe prezentul portal in cazul in care constata ca aceasta incalca legea, bunele moravuri ori depaseste scopul/obiectul declarat al acestui portal.

Donatii online

Donatiile primite prin intermediul www.storyofautism.ro si al serviciilor conexe se fac in sistem de plata on-line cu cardul, prin intermediul procesatorului de plati EUPLATESC.RO care a incheiat un contract in acest sens cu ASOCIATIA THE STORY OF AUTISM. Platile sunt securizate, conform protocoalelor internationale de securitate si confidentialitate a datelor. Procesarea datelor de card se face pe o pagina securizata a procesatorului de plati. Termenii si conditiile utilizarii sistemului respectiv de procesare a platilor se regasesc pe respectivul site www.euplatesc.ro. ASOCIATIA THE STORY OF AUTISM nu isi asuma responsabilitatea pentru tranzactiile efectuate prin procesatorul de plata www.euplatesc.ro.

Folosirea de cardului de debit sau credit fara permisiune

Cand o donatie este facuta prin www.storyofautism.ro, aceasta genereaza o tranzactie pe cardul dumneavoastra care este finala si nedisputabila, in afara situatiei in care este demonstrata folosirea fara acord a unui card de debit sau credit de catre o alta persoana decat posesorul de drept. In acest caz, in care a fost folosita fara autorizare cardul dumneavoastra de credit sau debit, ori daca acesta a fost furat sau pierdut, trebuie sa notificati banca dumneavoastra emitenta si sa urmati procedura acesteia pentru aceasta situatie.

Incalcarea termenilor si conditiilor

In cazul in care dumnevoastra incalcati oricare din termeni si conditiile din prezentul document, ASOCIATIA THE STORY OF AUTISM isi rezerva dreptul de a suspenda temporar sau permanent, fara nici o notificare prealabila, accesul dumneavoastra la unul sau la toate modulele asociate cu platforma www.storyofautism.ro si serviciile conexe.

Legislatie aplicabila si reglementari

Accesul utilizatorilor si folosirea de catre acestia a site-ului www.storyofautism.ro si a serviciilor conexe sunt guvernate de legislatia romana in vigoare.

Orice plangere sau litigiu determinate sau legate de utilizarea/functionarea acestei platforme, a continutului sau a materialelor prezentate vor fi guvernate de asemenea de legislatia Romana in vigoare si supuse spre solutionare instantelor judecatoresti competente de pe teritoriul Romaniei, in cazul in care rezolvarea acestora nu este posibila pe cale amiabila.

Contact: Pentru orice informatie legata de functionarea platformei atca.ro si a serviciilor conexe, precum si pentru orice sesizari, reclamatii, solicitari pe care le puteti avea in legatura cu aceasta, ne puteti contacta la adresa de email: contact@storyofautism.ro, sau la adresa postala ASOCIATIA THE STORY OF AUTISM, Str. Popa Savu nr 68 A, Sector 1, cod 011434, Bucuresti

Enter Your keyword

Phasellus nec magna posuere, convallis nibh sit amet, vehicula augue.

[contact-form-7 id=”623″ title=”Appointment popup form”]